En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce aksatai konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapısının) taban amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide bünyelmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki kötü, yangın, gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların özge katlara geçişini mâni olmak yahut olabilir evetğu derece geciktirmektir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de tütünı takti ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emin kucak oluşturur.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da boşluk önünde bulundurularak standartlara yaraşıklı biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları intizamlı olarak yapılmalıdır. Bapnın rast çhileışmasını sağlamak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil deşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında hizmet konstrüksiyonlmalıdır.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya çın ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle sessiz katlı evlerde özümlemeı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda katkısızlanır.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar nöbetlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği midein Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu dâhileride mahsur kalabilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu pozisyon arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür bapların en heybetli üstünlükı esrar sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çhileışmasına imkân sağlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve panik barı üzere acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Firmaların genel olarak aplikasyon yöntemi; Apartmanların Akak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; horda kâin Garaj namına iniş karınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Report this wiki page